Η χθεσινή νίκη της Κόκκινης ομάδας στο Survivor έδωσε στους παίκτες τη δυνατότητα να ξεσκάσουν λίγο στο πάρτι που ακολούθησε.

Survivor

H μπλε ομάδα ήταν εκείνη που ηττήθηκε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και κλήθηκε να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Τον παίκτη που θεωρεί, δηλαδή, τον πλέον αδύναμο και επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο με προορισμό την Ελλάδα.

O Νίκος Μπάρτζης κέρδισε στο αγώνισμα την ατομική ασυλία.

Survivor

Αργότερα, στο συμβούλιο του νησιού, ύστερα από μια ιδιαίτερη ψηφοφορία, η μπλε ομάδα αποφάσισε πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor;

Ο σημερινός, δύσκολος, στίβος μάχης φέρνει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Μία άσχημη πτώση του Ηλία Μπόγδανου κόβει την ανάσα στους συμπαίκτες του. Ο τραυματίας οδηγείται στο νοσοκομείο και όλοι αγωνιούν να μάθουν τα νεότερα για την υγεία του. Πόσο θα επηρεάσει ο τραυματισμός του το αποτέλεσμα του αγώνα;

Ποια ομάδα θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία και ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor;

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες, το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία κερδίζει η Μπλε ομάδα. Έτσι, οι Κόκκινοι είναι αυτοί που ψηφίζουν απόψε στο συμβούλιο του νησιού. Νωρίτερα, ωστόσο, στον αγώνα για την ατομική ασυλία, συμβαίνει μια μεγάλη ανατροπή. Αυτός που κερδίζει το πολυπόθητο κολιέ ατομικής ασυλίας είναι για πρώτη φορά ο Τριαντάφυλλος.

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, οι πληροφορίες αναφέρουν πως υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι από την Μπλε ομάδα ο Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης βγάζει στον τάκο και τον Παύλο Γαλακτερό. Οι Κόκκινοι, από τη στιγμή που δεν μπορούν να ψηφίσουν τον Ντάφι, «δίνουν» με τις ψήφους τους τον Αλέξη Παππά. Ποιον θα ψηφίσει, άραγε, ο Τριαντάφυλλος για να αποχωρήσει από το Survivor;Filathlos.gr