Ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης έχει προσπαθήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, ώστε να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις της ομάδας.

Άλλωστε τα αποτελέσματα στα βελτιωτικά έργα που έχουν γίνει εμφανή είτε μιλάμε για το προπονητικό κέντρο στο Νέο Ρύσιο, είτε για το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παρά την εντυπωσιακή αναβάθμιση που έχει γίνει ο Θόδωρος Καρυπίδης φαίνεται οτι δεν αρκείται στα πεπραγμένα και όπως φαίνεται ετοιμάζει νέες εργασίες.

Σήμερα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης προχώρησε σε αινιγματική ανάρτηση στην οποία παραθέτει έναν χάρτη του Νέου Ρυσίου από αεροφωτογραφία!

Κάτι που σημαίνει οτι προ των πυλών βρίσκεται ένα νέο πλάνο αναμόρφωσης. Στον χάρτη απεικονίζονται σχέδια συνολικά πέντε γήπεδα ποδοσφαίρου (διαφόρων διαστάσεων), καθώς επίσης και ένα κτίριο.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το πρότζεκτ. Αν δηλαδή τα σχέδια αυτά αφορούν επέκταση του οικοπέδου ή κατασκευές νέων αθλητικών και προπονητικών χώρων στο προσεχές μέλλον.

Θυμίζουμε ότι το «αφεντικό» του Άρη έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να αποκτήσει το προπονητικό κέντρο της ομάδας, το οποίο αυτή τη στιγμή ανήκει στο ΙΚΑ, αφού είναι δεσμευμένο από την υπόθεση της παλιά ΠΑΕ.

Πολλά λεφτά έχει ρίξει ο Θόδωρος Καρυπίδης επί των ημερών του στην ΠΑΕ Άρης προκειμένου να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις της ομάδας.

Πολλά λεφτά έχει ρίξει ο Θόδωρος Καρυπίδης επί των ημερών του στην ΠΑΕ Άρης προκειμένου να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις της ομάδας.Filathlos.gr