Θερμή ανταπόκριση στο πρωτοχρονιάτικο κάλεσμα της υποψήφιας Δημάρχου Λυκόβρυσης - Πεύκης Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη

Θερμή ήταν η ανταπόκριση υποστηρικτών και φίλων από τον χώρο της κυβέρνησης
και της αυτοδιοίκησης, στο εορταστικό κάλεσμα για τον ερχομό του 2023 της
υποψήφιας Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Προέδρου του Δικτύου SDG 17
Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων
Εθνών, Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνας
Πατούλη Σταυράκη.

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής βραδιάς, η υποψήφια Δήμαρχος Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με τους φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς της και για το νέο αυτοδιοικητικό της βήμα.

«Ευχαριστώ θερμά τους φίλους και υποστηρικτές που τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά για τον ερχομό του 2023, δείχνοντας την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους στο πρόσωπό μου και στο νέο αυτοδιοικητικό μου βήμα για τη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης. Το 2023, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης αλλάζει σελίδα, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην ενότητα, στην αλληλεγγύη, στην ομόνοια. Η νέα χρονιά ας φέρει άρωμα δυνατό, άρωμα γυναίκας στον Δήμο μας. Καλή χρονιά και Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους. Τον νέο χρόνο ας δώσουμε προτεραιότητα σε ό,τι μας ενώνει, σε ό,τι γεμίζει τις καρδιές μας και μας κάνει δυνατούς» δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.
Στην εορταστική βραδιά παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τον χώρο της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού, φορείς και συλλογικότητες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.