Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021, 00:54

Χρηστίδης: Το Κίνημα Αλλαγής θα καταθέσει ένα συνεκτικό σχέδιο για τους πολίτες και το φυσικό περιβάλλον

Στη συζήτηση που θα γίνει στο Κοινοβούλιο για πυρκαγιές στις 25 Αυγούστου, το Κίνημα Αλλαγής θα καταθέσει, σύμφωνα με τον Παύλο Χρηστίδη, ένα συνεκτικό σχέδιο στήριξης των πολιτών, αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και δημιουργίας συνθηκών για να παραμείνουν στον τόπο τους οι πυρόπληκτοι. Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος σε δήλωσή του υπενθυμίζει πως η κυρία Γεννηματά είχε πάρει την πρωτοβουλία ήδη από τη Δευτέρα και είχε ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής συζήτηση για το θέμα σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του ο Π. Χρηστίδης επισημαίνει: «Η Φώφη Γεννηματά πήρε πρωτοβουλία για συζήτηση, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, με επιστολή της στον πρόεδρο της Βουλής, από τη Δευτέρα.

Σε αυτή τη συζήτηση, την οποία τελικά υιοθέτησε ο κ. Μητσοτάκης, το Κίνημα Αλλαγής θα καταθέσει ένα ολοκληρωμένο, συνεκτικό σχέδιο στήριξης των πολιτών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος και δημιουργίας συνθηκών, ώστε όσοι έζησαν την πύρινη λαίλαπα, να παραμείνουν στις περιοχές τους με προοπτική», σημειώνει κλείνοντας ο εκπρόσωπος Τύπου.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021, 00:54

zougla.gr