Η δράση στο US Open συνεχίζεται με διπλή ελληνική συμμετοχή απόψε, καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ρίχνονται στη «μάχη» του δεύτερου γύρου.
Ο Έλληνας τενίστας, που βρίσκεται στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, κοντράρεται με τον Αντριάν Μαναρινό και θα αγωνιστεί τελευταίος χρονικά στο «Arthur Ashe».
Η αναμέτρηση αναμένεται να αρχίσει γύρω στις 03:30 με 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί το ματς μεταξύ των Στέφενς και Γκοφ που θα αρχίσει νωρίτερα στις 02:00.
Στο κεντρικό γήπεδο θα γίνουν το πρωί και οι αναμετρήσεις Ντανίλοβιτς-Οσάκα και Κέπφερ-Μεντβέντεφ.
Η Ελληνίδα τενίστρια, από την άλλη, που έχει ήδη κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στις ΗΠΑ, θα αντιμετωπίσει στο Court 4 την Ελίς Μέρτενς, Νο.15 στο ταμπλό και Νο.16 στον κόσμο, σ’ ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 6:00 το απόγευμα της Τετάρτης.