Β.Αρσενη-Λαμπρου : Η προσπάθεια της Αυτοδιοικητικής και Κοινωνικής μου εξόντωσης ΔΕΝ θα περάσει!

Εξακολουθεί ο κος Ντινόπουλος να χρησιμοποιεί την νοσηρή φαντασία του προκειμένου να με συκοφαντήσει και να με υπονομεύσει.
Λυπηρή η «ξεροκεφαλιά» ακόμα πιο λυπηρή και επικίνδυνη η οπισθοδρόμηση που τον χαρακτηρίζει, με δεδομένο τις απαράδεκτες δημοσιεύσεις του για το πρόσωπο μου στην «φυλλάδα» του .

Αυτή είναι η δημοσιογραφία που πρεσβεύει, αυτό είναι το ήθος που υπηρετεί.

Προφανώς ή δεν γνωρίζει Ελληνικά, ή δεν έχει ιδέα από τον τρόπο που λειτουργεί η σύγχρονη διοίκηση και η προσπάθεια αφομοίωσης Ευρωπαϊκών κονδυλίων (ΕΣΠΑ) από την χώρα μας.
Δικαιολογημένα φυσικά να φαντάζεται εξαρτήσεις οικονομικές και άλλου είδους «κέρδη» προφανώς επειδή έχει μείνει κολλημένος σε τακτικές περασμένων εποχών.

Είναι λυπηρό να μην λαμβάνει υπόψιν του τη θέση των εκπροσώπων του στην Οικονομική επιτροπή, οι οποίοι ναι μεν παραδέχτηκαν ότι είναι μία σωστή κίνηση η συνεργασία με εξειδικευμένο γραφείο απορρόφησης προγραμμάτων ΕΣΠΑ ελλείψει αντίστοιχου γραφείου στο δήμο προς εξυπηρέτηση των Νομικών προσώπων, πλην όμως επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά ότι οποιαδήποτε θετική κίνηση της δημοτικής αρχής θα λαμβάνει αρνητική ψήφο από την αντιπολίτευση και τελικά κατασυκοφάντηση για ό,τι αφορά οικονομικά θέματα.
Όταν μάλιστα με αυτή την κίνηση συνεργασίας ανοίγει πλέον ο δρόμος για τον ΟΚΠΑΔΒ (και για τον Δήμο) να απορροφά προγράμματα ΕΣΠΑ για πάντα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (θέσεις εργασίας, προγράμματα προς όφελος των δημοτών, κοινωνικές δομές κτλ)

2020 και πλέον οι πολίτες φιλτράρουν κάθε «σκουπίδι» που ο κάθε φερόμενος ως πολιτικός προσπαθεί να τους διοχετεύσει.

2020 και πλέον όλοι ξέρουν ότι ελλείψει γραφείου επεξεργασίας προγραμμάτων ΕΣΠΑ προς υποβολή, είναι αναγκαίο να απευθυνθείς σε εξειδικευμένη παροχή υπηρεσιών για να μπορέσεις να απορροφήσεις κοινοτικά χρηματοδοτικά εργαλεία, που αφορούν την ανάπτυξη της Κοινωνικής σου πολιτικής ή άλλων θεμάτων, όπως η Ε.Ε επιτάσσει, ενώ δέχεσαι ως χώρα επί σειρά ετών πρόστιμα για τη μη εφαρμογή κοινοτικών κανονισμών που επιβάλλουν τη συμμόρφωση της χώρας μας στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής ένωσης με ό,τι αυτό συνεπάγεται, όταν η χώρα μας κάνει αγώνα δρόμου να μη χάσει πολύτιμους για την οικονομία και την κοινωνία πόρους του ΕΣΠΑ, με ασφυκτικά περιθώρια, και μάλιστα όταν προσπαθεί η Ελλάδα να βγει από μία πολυετή πρωτοφανή οικονομική κρίση.

2020 και είναι ξεκάθαρο πλέον ότι τακτικές συκοφάντησης και φτηνού λαϊκισμού χαρακτηρίζουν τον αποστολέα αυτών και όχι τον παραλήπτη.

Β.Αρσενη-Λαμπρου
Αντιδημαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας
Πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ