Ο Μανώλης Γεραπετρίτης, ο δικαστής από τις Άγριες Μέλισσες, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και μίλησε για τη διαμάχη μεταξύ Νικηφόρου, Ασημίνας και Δρόσως, τονίζοντας πως οι δύο αδελφές θα έχουν τον πρώτο λόγο για την επιμέλεια του παιδιού.

«Θα υπάρχει μια μεγάλη διαμάχη με Νικηφόρο, Ασημίνα και Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες, χειρότερη απ’ ότι υπάρχει τώρα και έχοντας στο κέντρο το παιδί, αυτή η διαμάχη θα φέρει πολλά ανατρεπτικά αποτελέσματα, τα οποία ο κόσμος δεν περιμένει να δει.

Ο Κωνσταντής ερωτεύτηκε σφόδρα τη Δρόσω, οπότε θα υποστηρίξει τη Δρόσω και θα πάει ενάντια στον αδερφό του και η Δρόσω θα έχει έναν φοβερό σύμμαχο για να μπορέσει να πάρει και την επιμέλεια του παιδιού», είπε αρχικά ο Μανώλης Γεραπετρίτης.

Ο Μανώλης Γεραπετρίτης πρόσθεσε στη συνέχεια για τις Άγριες Μέλισσες: «Η Μυρσίνη, όπως γνωρίζουμε, είναι μια σκληρή γυναίκα, μια μάνα που έχει περάσει πολλά. Προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, αλλά κάποια στιγμή δεν αντέχει και ξεφεύγει.

Στη Ρίζω πήγε η Δρόσω στην αρχή της εγκυμοσύνης, οπότε είναι ενήμερη για όλα, οπότε θα είναι υπέρ της Δρόσως και θα πει ότι… εγώ είμαι μάρτυρας και την πήρα εγκυμονούσα… Και έχω την αίσθηση ότι οι δύο αδερφές θα πρέπει να ενωθούν. Πιστεύω ότι οι δύο αδελφές έχουν τον πρώτο λόγο για την επιμέλεια του παιδιού».Filathlos.gr