Η αγάπη του Αχμέντ Χασάν για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό είναι γνωστή.
Ο Αιγύπτιος επιθετικός περνάει πολύ καλά στη χώρα μας και τους ερυθρόλευκους, σε σημείο που φροντίζει να… μαθαίνει ελληνικά στους δικούς του ανθρώπους.
Ο Χασάν, λοιπόν, βρέθηκε στο αυτοκίνητό του με τη μητέρα του και τη γιαγιά του. Όταν τους ζήτησε να πουν τι ελληνικές λέξεις γνωρίζουν, τραβώντας τους βίντεο, εκείνες δεν αρνήθηκαν.
«Τι κάνεις; Καλά είσαι; Ευχαριστώ πολύ», είπε η γιαγιά του.
Από την πλευρά της, η μητέρα του ανέφερε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ», «καληνύχτα», «καλησπέρα», «γεια χαρά», «τι κάνεις, καλά;».
Από εκεί και πέρα, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Χασάν χρειάζεται ένα γκολ ακόμα για να «σπάσει» το ρεκόρ σκοραρίσματος σε μία σεζόν, αφού τρεις φορές στο παρελθόν είχε βάλει από 15 γκολ.
Φέτος έχει 15 γκολ σε 34 ματς με τον Ολυμπιακό. Τη σεζόν 2018-19 είχε πετύχει 15 τέρματα σε 32 παιχνίδια. Τη σεζόν 2015-16 είχε πετύχει επίσης 15 γκολ, αλλά σε 46 αγώνες. Τον ίδιο αριθμό γκολ είχε και τη σεζόν 2014-15, αλλά σε 35 ματς.