Η Στεφανία Λυμπερακάκη πέρασε στον τελικό της Eurovision, μετά από μία λαμπερή εμφάνιση που πραγματοποίησε. Όμως στο τέλος της βραδιάς υπήρχε μια ωραία… έκπληξη.

Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε μια μικρή συνέντευξη, ύστερα από την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας. Όλα αυτά πριν εμφανιστεί στην πίστα την βραδιά του τελικού το Σάββατο (22/05, 21:00).

Αρχικά τόνισε όταν ρωτήθηκε τι θυμάται από εκείνη την βραδιά πριν από 15 χρόνια: «Θυμάμαι ότι είχα πολύ άγχος. Η πιο όμορφη ανάμνηση είναι όταν ήρθα στην Ελλάδα που υπήρχαν παντού σημαίες, τον κόσμο να χειροκροτά και να τραγουδά το τραγούδι».

Πέρα από την Έλενα Παπαρίζου, στον τελικό του Σαββάτου, που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, θα βρεθούν εκεί και άλλοι πέντε νικητές του θεσμού στο παρελθόν. Οπότε θα πραγματοποιηθεί ένα «Rock The Roof» interval act.



Filathlos.gr