Άλμα Ευρώπης για τη Μπέτις που κέρδισε με 2-1 τη Γρανάδα για την 35η αγωνιστική της La Liga και βρέθηκε και πάλι στην 6η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Europa League. Πρώτος σε συμμετοχές (461) στην ιστορία της Μπέτις ο 39χρονος Χοακίν.

Η εικόνα του αγώνα

Στο 22’ ακυρώθηκε γκολ του Σουάρες, ενώ στο 39’ ο Ιγκλέσιας κατέβασε στο πέναλτι, γύρισε πανέμορφα και με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 66ο λεπτό ο Μπάρτρα έκανε τραγικό λάθος και ο Ματσίς έκλεψε, πέρασε και τον Μπράβο για να πλασάρει σε κενή εστία για το 1-1.

Στο 87’ η Μπέτις κέρδισε έμμεσο φάουλ και ο Ιγκλέσιας με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-1.

Μπέτις: Μπράβο, Έμερσον, Μπάρτρα, Βίκτορ Ρουίθ, Μιράνδα, Ροντρίγκεθ, Καρβάλιο (80’ Ρόδρι), Κανάλες (89’ Γουαρδάδο), Χοακίν (72’ Λάινες), Ιγκλέσιας, Ρουϊμπάλ (72’ Τέγιο).

Γρανάδα: Εσκανδέλ, Χερμάν Σάντσεθ, Φουλκιέ, Ντουάρτε (77’ Βίκτορ Ντίαθ), Κίνι, Ερέρα (62′ Eτεκί), Γκοναλόν, Πουέρτας, Μοντορό (13’ Φέδε  Βίκο, 77’ Μολίνα), Ματσίς (77’ Ναουέλ Πέρεθ), Σουάρες.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος.



Filathlos.gr