Το μεγάλο ντοκιμαντέρ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων (Conference League και Youth League) θα προβληθεί την Πέμπτη 22/05 στις 23:10 στο MEGA.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε στα social media της, ένα μικρό απόσπασμα, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μίλησε για τον Βάσκο τεχνικό με τα καλύτερα λόγια, αναφέροντας χαρακτηριστικά πώς: «Τον σέβομαι πολύ. Του αρέσουν οι προκλήσεις και φυσικά θέλει να κερδίζει. Είναι αρκετά τρελός για να συνεχίζει να ονειρεύεται».

Ενώ από την πλευρά του ο Μεντιλίμπαρ τόνισε ότι η απόφαση για να έρθει αυτός και η ομάδα του στον Πειραιά, ήταν εξαιρετικά εύκολη: «Σε χρόνο μηδέν αποφασίσαμε να έρθουμε».

Δείτε το teaser του Ολυμπιακού για το ντοκιμαντέρ «Ολυμπιακός, ο Θρύλος»:

Source link