Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που εξετάζει η ΑΕΚ για τη νέα σεζόν είναι ο Μοχάμεντ Χοσεϊνί, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί και στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιρανός στόπερ έχει στα χέρια του πρόταση συνεργασίας από την Ένωση! Ο Χοσεϊνί μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από την Τράμπζονσπορ και βρίσκεται στο… μπλοκάκι του Παναγιώτη Κονέ και των συνεργατών του, οι οποίοι έχουν προσεγγίσει τον 24χρονο ποδοσφαιριστή και του έχουν καταθέσει πρόταση που αγγίζει τις 600.000 ευρώ ετησίως. Είναι δηλαδή κοντά στα «θέλω» του.

Ωστόσο, ο διεθνής Τυνήσιος άσος έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από την Τράμπζονσπορ, η οποία κυμαίνεται στις 900.000 ευρώ, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει θετικός στο να παραμείνει στον σύλλογο, θέλοντας να ψάξει για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, αλλά και να μετακομίσει σε μια ομάδα με υψηλότερους στόχους, ίσως και εκτός Τουρκίας. Γι’ αυτό και βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να έχει πάρει ακόμη κάποια απόφαση.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι τον Χοσεϊνί έχει προσεγγίσει και η Μπασακσεχίρ. Η πρόταση που έχει από την Μπασάκ βρίσκεται κοντά στα επίπεδα αυτής της Τράμπζονσπορ, δηλαδή αγγίζει τις 900.000 ευρώ.Filathlos.gr