Τουρκικό δημοσίευμα θέλει τριπλέτα Ελλήνων «μνηστήρων» να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Τούρκου μεσοεπιθετικού της Τράμπζονσπορ, Γιουνούς Μάλι.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Karadenizgazete», για τον Γιουνούς Μάλι, που θέλει να αποχωρήσει από την Τράμπζονσπορ, ενδιαφέρονται Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.
Ο 29χρονος διεθνής (25 συμμετοχές/1 γκολ) Τούρκος επιτελικός μέσος με γερμανικό διαβατήριο λέγεται ότι θέλει να βρει νέα ομάδα, παίζοντας στη σκιά του Μπακασέτα και ιδίως μετά την απόκτηση του Χάμσικ εκ μέρους της Τράμπζονσπορ.
Την επιθυμία του αυτή, υποστηρίζει η «Karadenizgazete», έμαθαν οι τρεις Έλληνες «μνηστήρες», οι οποίοι φέρονται να βολιδοσκοπούν τώρα την περίπτωσή του.
Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο Μάλι είχε δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό όταν αγωνιζόταν στη Βόλφσμπουργκ, όμως την είχε απορρίψει, ενώ το δημοσίευμα κλείνει, μεταφέροντας την πληροφορία της ιστοσελίδας ότι ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως να μη μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του Μάλι, γεγονός που δίνει προβάδισμα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.