Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο της Δέσποινας Παπαμιχαήλ σε Grand Slam, καθώς επικράτησε της Ρενάτα Σασαρούσα με 2-0 σετ, παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο των προκριματικών του US Open.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια (Νο.229) λύγισε με 7-5, 7-6(3) την Ρενάτα Σαρασούα, Νο.120 στον κόσμο, για να κλείσει θέση στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του US Open. 

Αύριο θα τεθεί αντιμέτωπη με την 23χρονη, Ντάλμα Γκάλφι από την Ουγγαρία, Νο.152 στον κόσμο και πρώην Νο.1 στα juniors. Θυμίζουμε ότι η Παπαμιχαήλ θέλει άλλες δύο νίκες για να περάσει στο κυρίως ταμπλό του αμερικανικού σλαμ.

Σήμερα ξεκινάει επίσης την προσπάθειά της στη Νέα Υόρκη και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που θα παίξει περίπου στις 21.20 με την Ιταλίδα Λουτσία Μπροντζέτι, Νο.172 στην παγκόσμια κατάταξη.



Filathlos.gr