Χτυπημένο από τον κορονοϊό είναι το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar». Η πρεμιέρα του show πήγε πίσω δύο φορές λόγω κρουσμάτων ενώ εδώ και δύο Κυριακές δεν έχει βγει επεισόδιο.

Οι συντελεστές του show αναμένεται να κάνουν rapid test και εφόσον τα αποτελέσματα είναι αρνητικά τότε το επεισόδιο θα γυριστεί κανονικά. Σε διαφορετική περίπτωση ο ΑΝΤ1 θα πρέπει να λάβει σημαντικές αποφάσεις για την τύχη του show μεταμφιέσεων.

Ποιες θα είναι αυτές;

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου στην ιστοσελίδα iwoman.gr, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 σκέφτονται ακόμη και τη διακοπή του show αν παρουσιαστεί ξανά πρόβλημα με τον κορωνοϊό. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, στο κανάλι του Αμαρουσίου επικρατεί προβληματισμός αφού θεωρούν ότι δεν έχει νόημα η παύση και επανεκκίνηση διαρκώς.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την πορεία των κρουσμάτων αλλά και της πανδημίας γενικότερα. Σημειώνεται ότι το «Your Face Sounds Familiar» είχε διακοπεί και την προηγούμενη χρονιά λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Ευχή όλων βέβαια είναι το show μεταμφιέσεων να συνεχίσει να βρίσκεται κανονικά στο πρόγραμμα του σταθμού και τις επόμενες εβδομάδες. Μην ξεχνάμε ότι έχει αρκετά καλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.Filathlos.gr