Καταγγελία για βιασμό κατέθεσε σήμερα, Δευτέρα, 19χρονη στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. H νεαρή κοπέλα που υπέστη σοκ, μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, η 19χρονη που εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής Κασσάνδρας, το μεσημέρι είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα πριν αρχίσει η βάρδια της. Συγκεκριμένα πήγε σε μια παραλία ανάμεσα στο ξενοδοχείο που εργάζεται και ένα απομονωμένο beach bar. Εκεί έζησε έναν εφιάλτη, όταν την πλησίασε ένας άγνωστος που την βρήκε μόνη στην παραλία.

«Σε μισή ώρα έπιανε δουλειά και ήθελε πρώτα να κάνει μπάνιο. Τη βρήκε μόνη στην παραλία, δεν ξέρουμε τι μπορεί να της έκανε. Ακόμα δεν μας λέει. Είναι σοκαρισμένη» δηλώνει η μητέρα της 19χρονης στο makthes.gr.

MasterChef: Αυτοί είναι οι τρεις φιναλίστ του τελικού

Οι γονείς της 19χρονης ενημερώθηκαν από τις αρχές για το περιστατικό και αμέσως ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη για τη Χαλκιδική. «Μας πήραν από το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας. Προσπαθούμε να μάθουμε και εμείς τι συνέβη. Μιλήσαμε για λίγο μαζί της και μας είπε ότι της επιτέθηκε και μετά έγιναν διαφορά που δεν μπορούσε να μας πει» αναφέρει ο πατέρας της 19χρονης.

Οι αρχές έδρασαν με γρήγορα αντανακλαστικά και χωρίς να χάσουν χρόνο επικοινώνησαν με την ιατροδικαστική υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη ώστε να εξεταστεί άμεσα η 19χρονη, ενώ τα ρούχα της έχουν κρατηθεί για να εξεταστούν για αποτυπώματα.

«Ακολουθούμε το περιπολικό και εμείς και πάμε τώρα για την ιατροδικαστική εξέταση» λέει η μητέρα της μιλώντας στο makthes.gr.

Πληροφορίες για τον δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές βρίσκονται κοντά στη σύλληψη του άντρα που καταγγέλει η 19χρονη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητείται άντρας που είναι κατάδικος και κρατείται στις Φυλακές Κασσάνδρας αλλά σήμερα φέρεται να είχε άδεια. Οι έρευνες των αρχών όμως ακόμα είναι σε εξέλιξη.