Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό δεν το περίμενε η αστυνομία

Επίθεση με βιτριόλι: Η μαρτυρία πρώην αστυνομικού που μπορεί να λύσει το μυστήριο
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό δεν το περίμενε η αστυνομία!

Ολο και γίνονται πιο δύσκολα τ απράγματα για την αστυνομία καθώς ως τώρα στην έρευνα της δεν υπάρχει καποιο σημαντικό νέο σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι που έγινε στην Καλλιθέα.

Οι τρεις γυναίκες στις οποίες υποθετικά αναφέρθηκε η 34χρονη Ιωάννα δείχνει να έχουν ισχυρά άλλοθι…


Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ μελετώντας βίντεο πολλών ωρών, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η αδύνατη γυναίκα ηλικίας περίπου 35 ετών, πλησίασε το ασφαλιστικό πρακτορείο της λεωφόρου Θησέως με τα πόδια και γι’ αυτό χρησιμοποιούν τη μέθοδο της «τυφλής γωνίας». Με απλά λόγια εκτιμούν πως η δράστις γνώριζε που δεν υπάρχουν κάμερες και ακολούθησε αυτό το δρομολόγιο για να κάνει το χτύπημα της «αόρατο».

Οι έμπειροι αστυνομικοί λοιπόν ακολουθούν την αντίστροφη διαδρομή. Δηλαδή έχουν χαρτογραφήσει τη διαδρομή που ακολούθησε, εντοπίζοντας τα σημεία όπου δεν υπάρχουν κάμερες αναζητώντας πιθανές κατευθύνσεις διαφυγής.

Έχουν δε, ελεγχθεί ακόμα και οδηγοί ταξί που προσέγγισαν στο σημείο μισή ώρα πριν την επίθεση, αλλά και περίεργα οχήματα χωρίς όμως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.


Στη μισή και πλέον ώρα που μίλησαν μαζί της διέκριναν ότι η Ιωάννα θέλει να τους βοηθήσει, όμως είναι ακόμα σε σύγχυση.

Για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να αντιληφθεί ποιός βρίσκεται πίσω από την επίθεση. Οι αστυνομικοί, ερευνούν και το ενδεχόμενο, πραγματικά να μην γνώριζε τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι για να διαλύσει το όμορφο πρόσωπό της και όχι γιατί βρίσκεται σε σύγχυση.

Έτσι δεν αποκλείεται και το σενάριο η μασκοφόρος να ναυλώθηκε από την ηθική αυτουργό η οποία είναι γνωστή της και θα την αναγνώριζε. Να πρόκειται δηλαδή για επαγγελματία που έλαβε ένα μεγάλο ποσό για να εκτελέσει την εντολή ρίχνοντας το θειικό οξύ χαρίζοντας παράλληλα στην ηθική αυτουργό ένα ισχυρότατο άλλοθι.

Σε αυτή την περίπτωση το έργο των αστυνομικών γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο.