Επίθεση με βιτριόλι: H λεπτομέρεια που πρόδωσε τη μαυροφορεμένη γυναίκα!

Επίθεση με βιτριόλι: Το… μυστικό της “μαυροντυμένης” – Η τηλεκάρτα και τα τηλεφωνήματα (video)
Επίθεση με βιτριόλι: Το… μυστικό της “μαυροντυμένης” – Η τηλεκάρτα και τα τηλεφωνήματα (video)

Θέμα ημερών είναι όπως όλα δείχνουν η διαλεύκανση της επίθεσης με το βιτριόλι. Ήταν πριν από περίπου δύο εβδομάδες όταν η 34χρονη Ιωάννα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από μία μαυροφορεμένη γυναίκα.

Από εκείνη την στιγμή οι Αρχές έχουν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της. Κι αν τις πρώτες μέρες φαινόταν μία καλά σχεδιασμένη επίθεση, η δράστις έχει κάνει αρκετά λάθη που είναι πιθανό να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η μαυροφορεμένη γυναίκα είχε ανοιχτό το κινητό της τηλέφωνο τόσο την ημέρα της επίθεσης όσο και μέρες πριν όταν και επιθεωρούσε τον χώρο. Ακόμη σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μίσθωσε ταξί μέσω εφαρμογής ή υπολογιστή για να μεταβεί στον τόπο της επίθεσης.

 

Αυτά είναι τα δύο λάθη που φέρνουν πολύ κοντά στις Αρχές τη μαυροφορεμένη γυναίκα. Στο μεταξύ ο κλοιός των υπόπτων στενεύει ακόμη περισσότερο. Οι Αρχές θέλουν να εξετάσουν το άλλοθι των πέντε ύποπτων γυναικών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από αυτές έχουν αδύναμο άλλοθι.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους και καθαρές πλέον φωτογραφίες της μαυροφορεμένης γυναίκας που θα ξεδιαλύνουν ακόμη περισσότερο το μυστήριο. Από μέρα σε μέρα αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις σαρώσεις των τηλεπικοινωνιών προκειμένου να δώσουν στίγμα τα κινητά τηλέφωνα.

 

Οι αστυνομικοί θα επισκεφθούν και πάλι την 34χρονη Ιωάννα προκειμένου να πάρουν μία ακόμη κατάθεση από την άτυχη γυναίκα. Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους αρκετές μαρτυρίες από συγγενείς και φίλους προκειμένου να συνθέσουν το παζλ της μυστηριώδους επίθεσης.