Επίθεση με βιτριόλι: Η «ώρα μηδέν» για την «μαυροντυμένη» - Το βίντεο που την «καίει»

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες και ώρες, καθώς όπως όλα δείχνουν στενεύει ο κλοιός γύρω από τη σατανική γυναίκα που έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας.

Εδώ και δύο ημέρες, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει την φρικτή υπόθεση, επισκέπτονται την άτυχη Ιωάννα στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ωστόσο δεν κατάφεραν να της δείξουν το βίντεο – ντοκουμέντο που έχουν στα χέρια τους και θα οδηγήσει – πιθανότατα – στη σύλληψη της «μαυροντυμένης», καθώς η 34χρονη μόλις τους έβλεπε ξεσπούσε σε κλάματα.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, το βίντεο – ντοκουμέντο απεικονίζει καθαρά την δράστιδα, η οποία φορά σκούφο, μάσκα και πιθανότατα περούκα, σε κάποιο σημείο της διαδρομής που ακολούθησε είτε πριν είτε μετά την επίθεση. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής γνωρίζαμε για την ύπαρξη ενός βίντεο που έδειχνε την «μαυροντυμένη», αλλά κάποια κλαδιά εμπόδιζαν να έχουν οι Αστυνομικοί την εικόνα του προσώπου τους.

Αν η Ιωάννα βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση την Τρίτη, ίσως αναγνωρίσει την σατανική γυναίκα με τα μαύρα και οι Αστυνομικοί καταφέρουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της σοκαριστικής επίθεσης εναντίον της.

Ποιο πρόσωπο «έδειξε» ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας
Από τους πρώτους ανθρώπους που κατέθεσαν στην αστυνομία ήταν ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας.


Ο ίδιος περιέγραψε στις Αρχές λεπτό προς λεπτό τι έγινε ανάμεσά τους και οδηγήθηκαν στον χωρισμό.

«Με την Ιωάννα χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση. Την Κυριακή πήγα και μάζεψα τα πράγματά μου από το σπίτι της και έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε», είπε ο πρώην σύντροφος της 34χρονης, σύμφωνα με το STAR.

«Δεν είχα αντιληφθεί να κινδυνεύει από κάπου ούτε μου είχε εκφράσει κάποιο φόβο της. Περάσαμε την περίοδο της καραντίνας μαζί. Αφορμή για τον χωρισμό μας στάθηκαν κάποια πράγματα που ανακάλυψα όταν μου ζήτησε να της μεταφέρω κάποια αρχεία στον υπολογιστή της», ανέφερε ο άνδρας.


«Διαπίστωσα ότι διατηρεί αρχείο από προηγούμενες σχέσεις της. Από αυτά που ανακάλυψα εκτιμώ ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση με την επίθεση πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος», συνέχισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφoρίες, ο πρώην σύντροφός της αναφέρθηκε σε γυναίκα από το συγγενικό περιβάλλον της Ιωάννας, ένα πρόσωπο που ερευνάται μέχρι και αυτή την ώρα.

Τρεις γυναίκες στο «κάδρο» της Αστυνομίας
Στο κάδρο των υπόπτων βρίσκονται τρεις γυναίκες, μία Ελληνίδα και δύο αλλοδαπές.

Η Ελληνίδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, φαίνεται να μην έχει σχέση με την υπόθεση. Αναφορικά με τις δύο αλλοδαπές, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν φαίνεται να υπάρχει απευθείας επαφή, ωστόσο εξετάζεται αν κάποια από τις δύο είχε κοινούς γνωστούς με την 34χρονη.


Η μία από τις δύο γυναίκες φέρεται να έχει πει ότι βρισκόταν στη Γερμανία, ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί το άλλοθι της.

Έτσι θα την «στριμώξουν»
Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές αναμένεται να προχωρήσουν σε αντιπαραβολή των τηλεφωνικών συνδέσεων στην περιοχή της Καλλιθέας, πριν και μετά την επίθεση στην άτυχη γυναίκα.

Δηλαδή, θα εξετάσουν το πού ακριβώς βρίσκονταν οι ύποπτες την ώρα της επίθεσης, με βάση το σήμα του κινητού τηλεφώνου τους.