Ιωνικός Σύνδεσμος | Νέοι κύκλοι μαθημάτων φωτογραφίας
Ιωνικός Σύνδεσμος | Νέοι κύκλοι μαθημάτων φωτογραφίας

Με δύο νέα τμήματα ξεκινάει τον Οκτώβριο στον Ιωνικό Σύνδεσμο ο νέος κύκλος μαθήματων φωτογραφίας.

 

Συγκεκριμένα τα τμήματα θα είναι:

Για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια σταθερή βάση και σωστές γνώσεις, ανεξαρτήτως ηλικίας και προηγούμενων φωτογραφικών εμπειριών. Περιλαμβάνει εξοικείωση με τη φωτογραφική μηχανή και βασικές τεχνικές, ιστορία και θεωρητικές έννοιες, σύνθεση κάδρου και ψηφιακή επεξεργασία.

2. Τμήμα προχωρημένων: Για όσους κατέχουν τα βασικά και θέλουν να αναπτύξουν μια προσωπική ματιά με φωτογραφικές αναθέσεις, εξειδικευμένες τεχνικές και δημιουργία portfolio.Και οι δύο κύκλοι περιλαμβάνουν φωτογραφικές εξορμήσεις, θεματικές φωτογραφήσεις σε στούντιο, επισκέψεις σε μουσεία και εκθέσεις και πρακτική εφαρμογή όλων των θεωρητικών γνώσεων.

3. Επεξεργασία εικόνας (διαδικτυακά, μέσω πλατφόρμας zoom). Εξειδικευμένα δίμηνα σεμινάρια ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας με Lightroom & Photoshop.

Τα μαθήματα θα γίνονται στην αίθουσα «Στράτος Μελεμενής» του Ιωνικού Συνδέσμου κάθε Τρίτη (υπάρχει δυνατότητα και Online παρακολούθησης).

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: [email protected] και [email protected] ή
τηλεφωνικά στο 210 2775916, καθημερινά 17.30-20.30, αναφέροντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισηγητής: Άγγελος Νικολόπουλος

 

Μουσικό Εργαστήρι

Επίσης ξεκίνησαν τα μαθήματα αρχαρίων στο Μουσικό Εργαστήρι του Ιωνικού Συνδέσμου, με την συνεργασία του αρχιμουσικού και Δάσκαλου, Στάθη Κιοσόγλου.

Στο «Μουσικό Εργαστήριο», θα διδάσκονται Φλάουτο-Κλαρινέτο-Σαξόφωνο-Τρομπέτα – Ευφώνιο- Κρουστά.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, από τις 17.00 έως και τις 21.00.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο e-mail Ιωνικού Συνδέσμου, [email protected] και τηλεφωνικά στο 210 2775916 ώρες 17.30-20.30 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Επίσης, υπενθυμίζουμε πως λειτουργεί και η «Νεανική Ορχήστρα» του Ιωνικού Συνδέσμου, όπου μπορούν να συμμετέχουν νέοι μουσικοί με όποιο όργανο γνωρίζουν (έγχορδο-πνευστό- νυκτό- κρουστό).

Οι πρόβες της «Νεανικής Ορχήστρας του «Ιωνικού Συνδέσμου» και των Συνόλων «Μουσικής Δωματίου», πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή από τις 17.30 έως και τις 20.30