Νέα Ιωνία: Συνελήφθησαν ένας 19χρονος και δύο ανήλικοι για επεισόδιο οπαδικής βίας
Νέα Ιωνία: Συνελήφθησαν ένας 19χρονος και δύο ανήλικοι για επεισόδιο οπαδικής βίας

Oι δράστες είχαν αποκτήσει επαφή μέσω Instagram με τα θύματα και συναντήθηκαν μαζί τους με το πρόσχημα κοινών αθλητικών προτιμήσεων

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της uποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής κατά τις απογευματινές ώρες της περασμένης Τετάρτης (23/8) στην περιοχή της Νέας Ιωνίας ένας 19χρονος και δύο ανήλικοι ηλικίας 16 και 14 ετών, που κατηγορούνται για την πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και ληστεία κατά συναυτουργία, όπως επίσης και για παράβαση της νομοθεσίας περί οπαδικής βίας.

Πιο συγκεκριμένα, σε προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος της Νέας Ιωνίας μια ομάδα εννέα ατόμων βιαιοπράγησαν σε βάρος δύο ανηλίκων, 14 ετών, και στη συνέχεια αφαίρεσαν από την κατοχή τους ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ρολόι χειρός.

Όπως προέκυψε από την σχετική έρευνα, οι δράστες είχαν αποκτήσει επαφή μέσω Instagram με τα θύματα με το πρόσχημα κοινών αθλητικών προτιμήσεων, ενώ στην πραγματικότητα ήταν οπαδοί διαφορετικής αθλητικής ομάδας.

Έτσι, πρότειναν στους δύο ανήλικους να συναντηθούν στο σταθμό ΗΣΑΠ της Νέας Ιωνίας, όπου τους ανέμεναν δύο άτομα, οι οποίοι τους οδήγησαν στο σημείο όπου έλαβε χώρα η επίθεση.