Την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου, προκάλεσαν τα σχόλια του Κώστας Φραγκολιά, για την Δανάη Μπάρκα.

“Η τοποθέτηση της Λατινοπούλου είχε να κάνει με θέμα υγείας. Όπως κατάλαβα, δεν ήθελε να σχολιάσει τη Δανάη. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει και να φοράει ό,τι θέλει, να πηγαίνει όπου θέλει. Η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν τη Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν. Αυτή η εικόνα δε δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο”,είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν σήμερα το πρωί (26/6) στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, με την Σίσσυ Χρησίδου να μην μπορεί να κρύψει την δυσαρέσκειά της.

ΥΓΕΙΑ – Πώς θα παραμείνετε ενυδατωμένοι το καλοκαίρι

“Με αγάπη το εξηγώ στον Κώστα, ότι δεν ήταν σχόλια ανθρώπων, αλλά το τιτλάκι που έβαλε στη φωτογραφία το περιοδικό You. Το μήνυμα που περνά η κίνηση του περιοδικού είναι ότι it’s ok να πας στη θάλασσα και να είσαι όπως είσαι. Η κα Λατινοπούλου χρησιμοποίησε αυτή τη φωτογραφία και γι’ αυτό σχολιάστηκε. Τον Κώστα τον συμπαθώ πολύ και γι’ αυτό μου κάνει εντύπωση που συνεχίζει να κάνει τέτοια τοποθέτηση. Συνεχίζει να μην έχει καταλάβει ποιο είναι το θέμα, αυτό αισθάνομαι”, είπε η παρουσιάστρια του Mega.