Από τη μέρα που ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor, πολύς λόγος γίνεται για τη σχέση τους.

Οι πρώην σύντροφοι έχουν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως έχουν κάνει μία νέα αρχή, παρότι η Μαριαλένα έχει αναφέρει πως έχει μία σχέση που την περιμένει.

Όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει έντονα τη μητέρα της, η οποία τοποθετήθηκε μέσω των social media.

Η μαμά της παίκτριας του Survivor αυτή τη φορά άφησε ένα σχόλιο κάτω από ένα άρθρο που αφορούσε την κόρη της, γράφοντας: «Μην γράφετε ότι… Όλα για τηλεθέαση. Ντροπή!», δείχνοντας την έντονη δυσαρέσκειά της.

«Ξέρω το παιδί μου καλύτερα απ’ όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν 2 χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος. Είμαι σίγουρη γ ιατό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη γι αυτό, βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου», είχε δηλώσει η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη λίγες μέρες πριν στην εκπομπή «Το Πρωινό».Filathlos.gr