Με ψυχραιμία υποδέχτηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την ήττα (115-128) των Μπακς από τους Γκρίζλις, παρά τη δική του πολύ καλή εμφάνιση.

«Προφανώς ήμουν έτοιμος να παίξω. Έπαιξα 29 λεπτά. Είναι δύσκολο να μην παίζω σε όλο το τέταρτο δωδεκάλεπτο, αλλά ξέρω ποιος είναι ο στόχος και πρέπει να ακολουθήσω το πλάνο. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, έχουμε καλούς παίκτες. Προφανώς είναι δύσκολη χρονιά, με πολλά παιχνίδια σε σύντομο χρόνο. Χρειάζεται να μένουμε ασφαλείς με την πανδημία, αλλά όταν επιστρέψουν όλοι, θα είμαστε μία σπουδαία ομάδα που θα είναι καλή στα πλέι οφ.

Πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Ο Μπουντενχόλζερ είναι ο προπονητής μας, έχει ένα πλάνο, μελετάει το παιχνίδι και έχει 10-15 ανθρώπους που τον βοηθάνε, βγάζοντας το σχέδιο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Το μπάσκετ είναι τέχνη. Έχεις τον καμβά σου, το σχέδιο που σου έχουν δώσει και βγαίνεις στο παρκέ, προσπαθώντας να ζωγραφίσεις. Κάποιες φορές το σχέδιο θα βγει, κάποιες άλλες όχι, απλά επειδή δεν ήταν η δική μέρα μου», τόνισε ο Έλληνας άσος των «ελαφιών».Filathlos.gr