Μια έντονη διαμάχη είχαν στο House of Fame ο Μηνάς Τσουκάνης και ο Γιάννης Αρβανιτίδης το απόγευμα της Τρίτης. Αφορμή στάθηκε η έκφραση της υποτίμησης που αισθάνεται ο Μηνάς

Πιο συγκεκριμένα, ο Μηνάς Τσουκάνης σημείωσε χαρακτηριστικά στον beauty expert Παντελή Τουτουντζή πως «νιώθω υποτίμηση και από τον Γιάννη. Δεν λέω ότι είναι κακό αυτό και δεν το λέω με κακό τρόπο».

«Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ αυτή τη στιγμή γιατί νομίζω πως είμαι ίσως και ο μόνος άνθρωπος εδώ μέσα που κάθομαι και τον βοηθάω. Σπαταλάω τον χρόνο μου» απάντησε, αμέσως, ο Γιάννης Αρβανιτίδης. «Μηνά, βλέπεις ότι πολλές φορές, εγώ πρώτος, από τα λόγια που χρησιμοποιώ παρεξηγούμαι.  Αυτή τη στιγμή είπες κάτι πολύ σημαντικό που με προσβάλλει ειδικά εμένα».

«Εκτός του ότι με θύμωσε, με πλήγωσε κιόλας γιατί ένιωθα κάποια πράγματα με τον Μηνά ότι είναι αμοιβαία» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο σπουδαστής του House of fame στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Η στήριξη, μάλιστα, που προσπάθησε ο Παντελής Τουτουντζής να δώσει στον Μηνά προκάλεσε το γέλιο του Γιάννη Αρβανιτίδη!Filathlos.gr