Υποψήφια στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, η Λυδία Καραθάναση στον Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης
Υποψήφια στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, η Λυδία Καραθάναση στον Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, και τον Συνδυασμό «Ενωμένοι» στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται η Λυδία Καραθανάση, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Με αφορμή τη συστράτευση της Λυδίας Καραθανάση, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά υποδέχομαι στον Συνδυασμό μας τη Λυδία Καραθανάση, άλλη μία δραστήρια νέα, την οποία τυγχάνει να γνωρίζω από τα μαθητικά της χρόνια στο 2ο Λύκειο Πεύκης. Επιμελής μαθήτρια τότε, το ίδιο επιμελής και σήμερα ως τελειόφοιτη του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνήσια Πευκιώτισσα, με αγάπη για την πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, έχει τη θέληση και τον ενθουσιασμό να προσφέρει στα κοινά του Δήμου μας, μεταφέροντας την οπτική και τις αναζητήσεις της νέας γενιάς. Με τη Λυδία Καραθανάση, ενώνουμε το πάθος μας και το κοινό μας όραμα για έναν Δήμο με τους νέους σε πρώτο πλάνο. Δημιουργούμε τις συνθήκες για ένα καλύτερο “αύριο” για τον τόπο μας».

Η Λυδία Καραθανάση, δήλωσε:

«Με την υποψηφιότητά μου στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, επιθυμώ να στηρίξω και με τις δικές μου δυνάμεις την προσπάθεια για έναν Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης κοντά στον πολίτη και στη νεολαία. Θεωρώντας ότι οι νέοι έχουμε υποχρέωση να παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας, θέτω στην υπηρεσία του πολίτη και της νέας γενιάς τις γνώσεις μου με στόχο να συμβάλλω στην υλοποίηση του προγράμματος του Συνδυασμού μας. Εμπιστεύομαι τις ικανότητες της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, και συμμερίζομαι το όραμά της για έναν Δήμο που θα προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες του. Μαζί θα συνδιαμορφώσουμε τις παραμέτρους εκείνες που θα συνθέσουν έναν σύγχρονο, λειτουργικό Δήμο όπως μας αξίζει».

Η Λυδία Καραθανάση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πεύκη. Είναι απόφοιτη του 2ου Γενικού Λυκείου Πεύκης και φοιτήτρια στο τελευταίο έτος στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει σπουδές και στη δημοσιογραφία και έχει εργαστεί σε δημοφιλή ειδησεογραφικά sites. Σήμερα εργάζεται στο ενημερωτικό site workenter.